Bitcoinit.net

1 BTC ≈ 51880,18 EUR
100 EUR ≈ 0,0019 BTC

Bitcoinin vaiheiden arkisto

Olet täällä: Bitcoinin vaiheet

20.12.2017: Litecoinin luoja ei enää omista Litecoinia

Charlie Lee uutisoi joulukuussa 2017 myyneensä tai lahjoittaneensa pois kaikki omistamansa Litecoin-kolikot. Tapahtuma koettiin samassa kryptovaluuttojen kursseja huljutelleessa myllerryksessä, joka starttasi siitä kun Bitcoinin (BTC:n) arvo nousi likelle 20 000 USD:n paalua, ja jonka jälkeen Coinbase paljasti ottavansa käyttöön Bitcoin Cashin. Charlie Lee kirjoitti keskustelupalsta Redditiin arvelleensa hänen Litecoin-omistuksen olevan taakka Litecoinin (LTC:n) kehitykselle.

Lee valottaa edellisen logiikkaa seuraavasti: Litecoinia on ollut hankala kehittää kun häntä on syytetty lähinnä omien taloudellisten etujen ajamisesta. Häntä on syytetty muun muassa LTC:n shorttaamisesta. Charlie Lee haluaa selventää lukijoilleen, että hän on aina pidättäytynyt ostamasta tai myymästä LTC:tä välittömästi sen jälkeen kun hän on julkaissut netissä jonkinlaisen lausunnon tai kommentin.

Charlie Leen Litecoin-osuuden myynti saattaa johtua myös siitä, että Facebook suunnittelee julkaisevansa tiedotteen Litecoinin omaksumisesta yhdeksi maksutavaksi. Jottei Leetä voida syyttää oman edun tavoittelemisesta ja puolueellisuudesta siinä mitä tulee LTC:n ekosysteemin kehittämiseen, hän joutui erkanemaan omasta LTC-potistaan.

Lee on myös julkisesti kehottanut Bitcoinin isää Satoshi Nakamotoa myymään omat digikolikkonsa.

Tämä on vuoden Bitcoin-tapahtuma. Sivun lyhyt kestolinkki on bitcoinit.net/61. Sivua on katsottu 1327 kertaa.

Litecoinin luoja ei enää omista Litecoinia on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Muistiinpano on arvosteltu 1 kertaa.

Viimeisimpiä Bitcoinin vaiheita