Bitcoinit.net

1 BTC ≈ 45668,75 EUR
100 EUR ≈ 0,0022 BTC

Olet täällä: Artikkelit

Pura CoinGaten aivopähkinä ja saat ilmaisia bitcoineja

Liettuasta käsin toimiva maksuvälittäjä ja kryptopörssi CoinGate on järjestänyt ainakin alkuvuodesta 2017 lähtien erilaisia aivopähkinöitä purettavaksi. Ne ovat arvoituksia ja muita tehtäviä, jotka liittyvät erityisesti Bitcoinin historiaan ja siihen liittyviin teknologioihin, mutta myös kryptografiaan ja steganografiaan eli tiedon peittämiseen.

Jokainen aivopähkinä toimii samalla periaatteella: tehtävästä riippumatta osanottajan on saatava selville jokin tietty Bitcoin-osoite. Se tapahtuu selvittämällä joko sen salainen avain, lompakon siemen (niin sanottu ”seedi”), tai käyttämällä jotain muuta menetelmää. Näitä CoinGaten pähkinöitä järjestetään tyypillisesti kaksi kertaa kuukaudessa sellaisella aikataululla, että ensimmäinen tehtävä tulee kuukauden alussa ja toinen kuukauden puolivälissä.

Miksi CoinGate antaa ilmaisia bittikolikoita?

Kyseessä on nokkela konsti CoinGate-brändin maineen levittämiseksi, ja uusien, maksavien, asiakkaiden saamiseksi. CoinGate kehottaa kryptohaasteesta kiinnostuvia henkilöitä tilaamaan uutiskirje ja tutustumaan käynnissä oleviin haasteisiin nettisivuillaan osoitteessa coingate.com/challenges.

Kuinka paljon kryptovaluuttaa voi voittaa?

Ensimmäinen CoinGaten haaste tarjosi voittajalle 0,1 BTC. Tähän mennessä haasteita on ollut 24 kappaletta ja niistä viime aikaisten palkkiot ovat olleet vain 0,005 bitcoinia. Elokuussa 2017 CoinGate järjesti kolme haastetta, joiden purkajat palkittiin LiteCoineilla (LTC) siten, että pienin voitto oli 1,0 LTC ja suurin 5,0 LTC.

Pura CoinGaten aivopähkinä ja saat ilmaisia bitcoineja on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Muistiinpano on arvosteltu 3 kertaa.

Viimeisimpiä Bitcoinin vaiheita