Bitcoinit.net

1 BTC ≈ 51880,18 EUR
100 EUR ≈ 0,0019 BTC

Bitcoinin vaiheiden arkisto

Olet täällä: Bitcoinin vaiheet

20.12.2017: CanYa osti BountySourcen

Päivämäärälle 20.12.2017 lyöty lehdistötiedote kertoo CanYa’n liittäneen kuvioihinsa avoimen lähdekoodin ohjelmointivirheiden metsästyksen “monetisoivan” nettipalvelun, BountySourcen. Blockchain-teknologiaa hyödyntävä CanYa on ensimmäinen operaattori maailmassa, joka pystyy nyt hankkimallaan palvelulla tarjoamaan p2p-verkon välityksellä maksusuoritusten kuljettamisen paikasta toiseen nopeasti ja turvallisesti.

CanYan toimitusjohtaja John-Paul Thorbjornsen kommentoi tiedotteessa blockchainin olevan tulevaisuuden maailmassa merkittävässä roolissa, ja tämän päivän maailmassa ohjelmistojen odotetaan olevan avoimia ja yhteistön tukemia. BountySource on merkittävä palvelu avoimen lähdekoodin ohjelmistojen alalla. Vuonna 2004 perustettu BountySource mahdollistaa organisaatioiden omien ohjelmistojen virheiden ja haavoittuvuuksien metsästämisen ja korjaamisen — kyseessä on nimenomaan ohjelmistokehittäjille suunnattu markkinapaikka.

Liitoksen myötä yhdysvaltalainen BountrySource tulee integroimaan palveluunsa CanYa’n tarjoaman alustan, jolla pyritään alkajaisiksi pienentämään asiakkaille koituvia kustannuksia, parantamaan käyttökokemusta ja mahdollistamaan maksutapahtumien tekemisen useilla kryptovaluutoilla, kuten CanYaCoinilla, Ethereumilla ja Dashilla.

BountySourcen ekosysteemiin kuuluu kymmeniä tuhansia käyttäjiä. CanYa saa siten hankintansa avulla kontaktin noin 46 000 palvelua aktiivisesti käyttävään hakkeriin ja kehittäjään. Australiassa vuonna 2016 avattu CanYa on jo aikaisemmin rakentanut ympärilleen yhteisön, johon kuuluu noin 8000 käyttäjää. Canya.io-applikaatioita voi löytää esimerkiksi Google Playn ja Apple Storen valikoimista.

Tämä on vuoden Bitcoin-tapahtuma. Sivun lyhyt kestolinkki on bitcoinit.net/67. Sivua on katsottu 1619 kertaa.

CanYa osti BountySourcen on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Muistiinpano on arvosteltu 1 kertaa.

Viimeisimpiä Bitcoinin vaiheita