Bitcoinit.net

1 BTC ≈ 51880,18 EUR
100 EUR ≈ 0,0019 BTC

Bitcoinin vaiheiden arkisto

Olet täällä: Bitcoinin vaiheet

23.2.2018: Bitmain teki voittoa nelisen miljardia

Vuonna 2013 perustettu kiinalaisyritys Bitmain Technologies Ltd., lyhyemmin Bitmain, tunnetaan parhaiten ASIC-louhijoistaan. Se on iskenyt hakkunsa kultasuoneen, sillä yritys myi vuonna 2017 kryptovaluuttojen louhimiseen tähdättyä hardwarea arviolta neljän miljardin Yhdysvaltain dollarin voitolla. Bitmainin voittokulusta uutisoi ensimmäisenä kryptovaluuttauutisiin erikoistunut CoinSocial-sivusto. CoinSocialin mukaan Bitmain tällä hetkellä kykenee valmistamaan 10 nanometrin kokoisia ASIC-piirejä, mutta myöhemmin kuluvana vuonna sen odotetaan julkistavan entistäkin hienostuneemman mikropiirin.

Bitmain Technologies Limited uutisoi helmikuun alussa vastaanottaneensa huiman 3000 kappaleen suurtilauksen. Tilaus koskee S9 Antminer -louhijoita. Tilaus tuli Super Crypto Mining Inc. -nimiseltä yritykseltä, joka suorittaa tilauksen ennakkomaksuna 5 miljoonan Yhdyvaltain dollaria. Antminerien toimitus tapahtuu pääosin helmi-maaliskuussa 2018 siten, että viimeiset laitteet on toimitettu tilaajalle kuluvan vuosineljänneksen sisällä. Super Crypto Mining Inc.:n tavoitteena on pitää käynnissä 10 000 louhijaa vuonna 2018.

Bitmainin verkkokaupassa 5,5 kilogrammaa painavan Antminer S9:n — Bitmainin myyntipuheen mukaan se on maailman tehokkain louhija — yksikköhinta on 2320 USD. Näin ollen Super Crypto Miningin tekemän tilauksen arvo on, jos 3000 yksikön tilaukseen ei arvella tarjotun alennusta, noin 6,9 miljoonaa USD.

Mikä Super Crypto Mining Inc.?

Super Crypto Miningin taustalla on vuonna 1969 perustettu DPW Holdings, Inc. Se kertoo nettisivuillaan olevansa sijoitusyhtiö, joka on kiinnostunut mielestään aliarvostetuista ja markkinoita mullistavista teknologioista.

Tämä on vuoden Bitcoin-tapahtuma. Sivun lyhyt kestolinkki on bitcoinit.net/76. Sivua on katsottu 1593 kertaa.

Bitmain teki voittoa nelisen miljardia on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Muistiinpano on arvosteltu 1 kertaa.

Viimeisimpiä Bitcoinin vaiheita