Bitcoinit.net

1 BTC ≈ 51880,18 EUR
100 EUR ≈ 0,0019 BTC

Bitcoinin vaiheiden arkisto

Olet täällä: Bitcoinin vaiheet

11.1.2018: Bitcoin bannattiin Etelä-Koreassa

Etelä-Koreassa Bitcoinin ja muiden virtuaalivaluuttojen kurssit putosivat yli kymmenen prosenttia. Kurssimyrsky iski torstaina, kun lukemattomat kryptovaluuttojen omistajat halusivat päästä eroon omistuksistaan sen jälkeen kun Etelä-Korean oikeusministeri Park Sang-ki ilmoitti hallituksen pyrkivän aikaansaamaan virtuaalivaluutat kieltävän lakiehdotuksen.

Mediatiedotteessa Park Sang-ki paljasti aikomuksistaan seuraavaa: ministeriö valmistelee lakiehdotusta, joka periaatteessa kieltää kaikki transaktiot virtuaalivaluutalla jonkin välittäjän kautta. Syynä tähän on vakava huoli virtuaalivaluuttoihin kohdistuvasta “hypetyksestä”. Oikeusministeriön asenne vastaa sitä linjaa, jota muukin hallitus ajaa. Hallitus katsoo viime aikojen merkittäviin bitcoin-pörsseihin kohdistuneiden hakkerointien aiheuttaneen vakavia tappioita monille sijoittajille. Kryptovaluuttoihin liittyvä rikollisuus, kuten pyramidihuijaukset, on yleistymään päin.

Sang-ki’n mukaan kryptovaluutat ovat nyt samanlaista puuhaa kuin uhkapelaaminen tai spekulointi osakemarkkinoilla, ja että virtuaalivaluuttakuplan puhjetessa kaikki siihen sijoitettu raha katoaa taivaan tuuliin kryptovaluutan kanssa.

Tämä on vuoden Bitcoin-tapahtuma. Sivun lyhyt kestolinkki on bitcoinit.net/68. Sivua on katsottu 1365 kertaa.

Bitcoin bannattiin Etelä-Koreassa on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Muistiinpano on arvosteltu 1 kertaa.

Viimeisimpiä Bitcoinin vaiheita