Bitcoinit.net

1 BTC ≈ 51880,18 EUR
100 EUR ≈ 0,0019 BTC

Bitcoinin vaiheiden arkisto

Olet täällä: Bitcoinin vaiheet

9.7.2018: Bloomberg: puolet ICO-hankkeista floppaa neljä kuukautta myyntikierroksen jälkeen

Sijoittajille informaatiota ja uutisia tuottava Bloomberg julkaisi eilen maanantaina uutisen, joka oli otsikoitu Half of ICOs Die Within Four Months After Token Sales Finalized. Sen kirjoittanut Olga Kharif aloittaa mehukkaan artikkelinsa toteamalla, että noin 56 prosenttiyksikköä kryptovaluuttastartupeista, jotka keräävät rahaa myymällä erilaisia “tokeneita”, floppaavat nelisen kuukauden päässä siitä kun ICO-kierros on tehty. (ICO-termi muodostuu sanoista Initial Coin Offerin.)

Bloombergin juttu perustuu bostonilaisen oppilaitoksen, tarkemmin sanottuna Boston Collegen, tekemään tutkimukseen nimeltään Digital Tulips? Returns to Investors in Initial Coin Offerings. Siinä katsottiin millä tavalla startuppien Twitter-tilit jatkavat sirpittämistä sen jälkeen kun rahoituskierros on hoidettu pois agendasta. Seurattujen startuppien joukossa vain 44,2 prosenttiyksikköä jatkoi Twitterissä viestittelyä 120 päivää ICO-kierroksen päättymisestä. Tutkimuksen tehneet Hugo Benedetti ja Leonard Kostovetsky muistuttavat juttunsa yhteenvedossa kuinka edellä mainitut numerot voivat tarkoittaa kryptovaluuttojen markkinoiden “kuplivan”.

Lue selvityksen yhteenveto täältä.

Tämä on vuoden Bitcoin-tapahtuma. Sivun lyhyt kestolinkki on bitcoinit.net/88. Sivua on katsottu 1093 kertaa.

Bloomberg: puolet ICO-hankkeista floppaa neljä kuukautta myyntikierroksen jälkeen on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Muistiinpano on arvosteltu 1 kertaa.

Viimeisimpiä Bitcoinin vaiheita