Bitcoinit.net

1 BTC ≈ 51880,18 EUR
100 EUR ≈ 0,0019 BTC

Bitcoinin vaiheiden arkisto

Olet täällä: Bitcoinin vaiheet

01.8.2018: Bitcoinin yleisyys liiketoimissa on vain vähäinen

Bloombergille jutun kirjoittanut Olga Kharif kysyy kuka käyttää Bitcoinia tuotteiden ja palveluiden ostamiseen ja myymiseen? Vastaus on: harvempi kuin voisi luulla. Syyskuussa 2017 Bitcoinin käyttöaste liiketoimissa oli korkeimmillaan, mutta silloisen lyhytkestoisen piikin jälkeen kryptovaluuttoja käsittelevät palvelut ovat nähneet BTC:n käyttöasteen sukeltaneen.

Kharifin elokuun alussa julkaisemassa artikkelissa muistutetaan kuinka Bitcoinista ajateltiin sellaista virtuaalivaluutta, joka voisi jonain päivänä kilpailla tai jopa korvata fiat-valuutat ostosten tekemisessä ja palveluiden maksamisessa. Bitcoinin transaktiokohtainen kulu on niin korkea, ettei se voi kilpailla luottokorttien käyttökulujen kanssa. Toinen liiketoimintaa tahmaava ongelma on, ettei Bitcoinilla tehtyä tapahtumaa voi perua.

Korkeiden transaktiokulujen vuoksi ei ole enää nykyisin järjellistä maksaa pieniä ostoksia, kuten kahvikupposta, Bitcoinilla. Uskollisimmat Bitcoinin käyttäjät ostavat arvokkaampia tuotteita, kuten huonekaluja ja autoja, Bitcoinien avulla.

Tammikuussa Stripe Inc. hylkäsi bittikolikon. Samaan tapaan matkavälittäjä Expedia lakkasi tukemasta Bitcoinia maksutapana.

(Lähde)

Mikä Bloomberg?

Wikipedia-artikkelissa esitetään hyvä vastaus yllä olevaan kysymykseen: Bloomberg L.P. on yhdysvaltalainen mediayhtiö, jonka perusti Michael Bloomberg vuonna 1981. Yhtiö tarjoaa informaatiopalveluja sijoittajille, ja sillä on oma uutistoimisto, televisiokanava sekä verkkosivusto ja radiokanava.

Tämä on vuoden Bitcoin-tapahtuma. Sivun lyhyt kestolinkki on bitcoinit.net/89. Sivua on katsottu 969 kertaa.

Bitcoinin yleisyys liiketoimissa on vain vähäinen on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Muistiinpano on arvosteltu 1 kertaa.

Viimeisimpiä Bitcoinin vaiheita