Bitcoinit.net

1 BTC ≈ 45668,75 EUR
100 EUR ≈ 0,0022 BTC

Bitcoinin vaiheiden arkisto

Olet täällä: Bitcoinin vaiheet

9.4.2019: Reuters: Kiina haluaa eroon kryptolouhinnasta

Uutispalvelu Reuters julkaisi tiistaina 9. huhtikuuta lyhyen uutisen koskien Kiinan suhtautumista kryptovaluuttojen, kuten bitcoinin, louhimiseen. Uutisessa kirjoitetaan kuinka kryptolouhinta on yksi yli 450:stä epäsuotavasta toiminnasta, joihin halutaan tehdä ryhtiliike — ennemmin tai myöhemmin.

Valtiojohtoisessa Kiinassa toimiva komissio katsoo kryptovaluutan louhimisen olevan joko laiden ja säännösten vastaista toimintaa, tai se on vaarallista, tai se tuhlaa käytettävissä olevia resursseja, tai saastuttaa ympäristöä.

Kiinassa on silmäilty epäillen kryptovaluuttoja ainakin vuodesta 2017 lähtien. Silloin valvontaviranomaiset ryhtyivät kieltämään ICO-kierroksia, ja sulkemaan paikallisia kryptopörssejä.

Reutersin uutisen mukaan maailman suurimpia bitcoin-louhijoita valmistetaan nimenomaan Kiinassa. Siellä on myös toiminut merkittävimpiä kryptovaluutan louhimiseen erikoistuneita firmoja.

Tämä on vuoden Bitcoin-tapahtuma. Sivun lyhyt kestolinkki on bitcoinit.net/97. Sivua on katsottu 762 kertaa.

Reuters: Kiina haluaa eroon kryptolouhinnasta on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Muistiinpano on arvosteltu 1 kertaa.

Viimeisimpiä Bitcoinin vaiheita