Bitcoinit.net

1 BTC ≈ 51880,18 EUR
100 EUR ≈ 0,0019 BTC

Bitcoinin vaiheiden arkisto

Olet täällä: Bitcoinin vaiheet

5.4.2018: Intian keskuspankki kieltää virtuaalivaluutat

Intian keskuspankki, joka hallitsee esimerkiksi 1,3 miljardin kansalaisensa käyttämää Intian rupiaa, kielsi käytännössä koko kryptovaluuttabisneksen Intian alueella. Keskuspankki antoi rahoituslaitoksille kolme kuukautta aikaa siivota kryptovaluuttoihin liittyvät toimet pois päiväjärjestyksestä.

Pankki on antanut tätä ennen kolme ennakkovaroitusta suhtautumisestaan esimerkiksi Bitcoiniin ja Litecoiniin. Viimeksi se varoitti kuluttajia syyskuussa 2017 virtuaalivaluuttojen ja Initial Coin Offering (ICO) -kampanjoiden olevan riskialttiita, sillä niissä ei ole esimerkiksi kuluttajansuojaa.

Intian valtiovarainministeri Arun Jaitley on aikaisemmin kommentoinut, ettei Intian hallitus miellä kryptovaluuttoja laillisiksi maksuvälineiksi, ja että se ryhtyy toimiin, joilla pyritään estämään maksujen tekeminen niiden avulla.

Tämän jutun lähteenä käytettiin Bloomberg | Quint -sivustoa. Se on osa maailmanlaajuista talous- ja rahoitusasioihin erikoistunutta Bloomberg Mediaa.

Tämä on vuoden Bitcoin-tapahtuma. Sivun lyhyt kestolinkki on bitcoinit.net/83. Sivua on katsottu 1279 kertaa.

Intian keskuspankki kieltää virtuaalivaluutat on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Muistiinpano on arvosteltu 1 kertaa.

Viimeisimpiä Bitcoinin vaiheita