Bitcoinit.net

1 BTC ≈ 51880,18 EUR
100 EUR ≈ 0,0019 BTC

Bitcoinin vaiheiden arkisto

Olet täällä: Bitcoinin vaiheet

19.8.2019: James Bilal Khalid Caan väittää olevansa Satoshi Nakamoto

Nimeä Bilal Khalid aikaisemmin käyttänyt henkilö väittää olevansa kryptovaluutta Bitcoinin keksijä, Satoshi Nakamoto. Hän on Pakistanissa syntynyt mutta Brittein saarille työskentelemään ja asumaan muuttanut mies. Hän aloitti tarinansa kertomisen aikaisemmin elokuussa 2019 osoitteessa satoshinrh.com sijaitsevan nettisivun kautta.

Syntymänimensä Bilal Khalid hän jätti taakseen haluttuaan uudistua. Hän valitsi uudeksi, länsimaiseksi, nimekseen James Caan käyttäen apunaan numerologiaa, näennäistiedettä. Tänä päivänä hän haluaa esitellä itsensä maailmalle James Bilal Khalid Caanina, joka on aito ja oikea Satoshi Nakamoto.

Mies paljasti edellä mainitulla nettisivulla louhineensa bitcoineja peräti 980 000 kappaletta oman kannettavan tietokoneensa avulla vuonna 2009. Sen jälkeen hän kertomansa mukaan menetti koko potin kovalevyrikon vuoksi.

Caan vihjaa em. nettisivulla aikovansa pian tuoda julki Tabula Rasa -nimisen hankkeensa suunnitelmat. Se on jonkinlainen Bitcoiniin liittyvä näkemys.

Muita Satoshi Nakamotoja

Caanin lisäksi Satoshi Nakamotoksi itseään on viime vuosina kutsunut australialainen liike- ja tiedemies ja yksi Bitcoin SV:n perustajista, Craig Wright. Hän lienee toistaiseksi kiireinen useiden oikeusjuttujen vuoksi.

Tämä on vuoden Bitcoin-tapahtuma. Sivun lyhyt kestolinkki on bitcoinit.net/104. Sivua on katsottu 1212 kertaa.

James Bilal Khalid Caan väittää olevansa Satoshi Nakamoto on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Muistiinpano on arvosteltu 1 kertaa.

Viimeisimpiä Bitcoinin vaiheita