Bitcoinit.net

1 BTC ≈ 6713,53 EUR
100 EUR ≈ 0,0149 BTC

Olet täällä: Artikkelit

Bitcoinien ostaminen CoinGatesta

Liettuan pääkaupungissa Vilnassa toimipaikkaansa pitävä CoinGate on vuonna 2014 perustettu kryptovaluuttoihin erikoistunut maksutapavälittäjä. Sen avulla voivat esimerkiksi nettikauppiaat järjestää Bitcoinilla maksamisen, mutta Bitcoinin lisäksi CoinGate mahdollistaa kymmenillä muillakin kryptovaluutoilla, niin kutsutuilla altcoineilla, maksamisen.

CoinGaten nettikauppiaille suunnattuja maksutapamoduuleja on luotu suurimmille verkkokauppaohjelmille; Magentolla, OpenCartille, osCommercelle, PrestaShopille, VirtueMartille, WHMCS:lle, WooCommercelle sekä ZenCartille. LiteCartille on myynnissä noin kymmenen euron hintainen maksutapamoduuli.

CoinGate ei ole yksin maksutapavälittäjä, sillä sen kautta voi ostaa suoraan bitcoineja joko luottokortilla tai mobiilikrediiteillä. Jokaista CoinGatea käyttävää bittikolikoiden ostajaa muistutetaan palveluun kirjautumisen jälkeen ennen ostopalveluun siirtymistä tähän malliin:

Bitcoinien ostoestoehdot

Huomio! Bitcoinien hinta on volatiili ja voi muuttua sillä aikaa kun tilauspyyntöä käsitellään. Kun tekemäsi pankkisiirto saavuttaa meidät, voit päättää milloin haluat käyttää siirtämäsi varat, ja se kuinka paljon bitcoineja vastaanotat, lasketaan joka 60 sekunnin välein. Huomioi, että maksamasi bitcoinien määrä on voinut muuttua ostotapahtuman aikana.

Esimerkki: jos halusit ostaa yhden bitcoinin hintaan 100 EUR ja lähetit meille sata euroa pankkisiirtona, mutta sinä hetkenä kun rahojasi siirretään, bitcoinin arvo on voinut nousta kaksinkertaiseksi. Silloin saat vain 0,5 BTC. Toisaalta jos hinta on pudonnut 50 euroon, saat 2 BTC.

Palveluun siirtämilläsi varoilla on kaksi viikkoa aikaa tulla käytetyksi bitcoinien ostamiseen. Kahden viikon jälkeen käyttämättömät varat palautetaan pankkitilillesi, mutta siitä vähennetään mahdolliset pankin veloittamat käsittelykulut ja 3,0 prosentin CoinGate-käsittelykulu.

Bitcoineja ostettaessa CoinGaten kautta täytetään lomake, jossa ensimmäiseksi kysytään kuinka monta bitcoinia halutaan arviolta vastaanottaa. Sen lisäksi kysytään kuinka paljon euroja ostamiseen halutaan käyttää. Kolmas tarvittava tieto on mihin Bitcoin-osoitteeseen varat siirretään.

CoinGaten kulut

  • Bitcoinien ostamisesta veloitetaan normaalisti 3%.
  • Bitcoinien myymisestä veloitetaan normaalisti 3%.
  • Eurojen (EUR) siirtämisestä SEPA-maksuna ei veloiteta mitään.
  • Kansainvälisestä pankkisiirrosta (ei SEPA) euroina ja Yhdysvaltain dollareina (USD) pankki saattaa veloittaa jonkin verran.
  • Siirrettäessä euroja tai Yhdysvaltain dollareita MoneyPolon kautta veloitetaan 1%.
  • Siirrettäessä euroja tai Yhdysvaltain dollareita Advcashin kautta, tulee Advcash veloittamaan jonkin verran.
  • Siirrettäessä bitcoineja (BTC) ei veloiteta mitään: CoinGate maksaa transaktiokulun.

CoinGate nettikaupan maksutapana

CoinGaten API mahdollistaa eri kryptovaluuttojen hyväksymisen nettikaupan maksutapana, ja vastaanotettujen summien kotiuttamisen euroina tai Yhdysvaltain dollareina, tai bitcoineina. Nettikaupan asiakkaat voivat CoinGate-maksutavalla tehdä ostoksia yli 50 eri kryptovaluutalla, kuten Bitcoinilla, Ethereumilla, Litecoinilla, Dashilla ja Ripplellä.

Mikäli et vielä ole CoinGaten käyttäjä, ja haluat normaalia pienemmät käsittelymaksut, liity tästä. Bitcoinit.netin järjestämä alennus on voimassa toistaiseksi.

Avaa tarjous salasanalla

Bitcoinit.net järjesti CoinGateen mahdollisuuden ostaa bitcoineja normaalia pienemmin kuluin. Jos haluat minimoida kulut liittyessäsi CoinGateen, kirjoita salasana alapuolelle, tai klikkaa tästä jos haluat "mattimeikäläisille" tarkoitetun alennuksen.

Kirjoita salasana

Hyvä tuuri!

Salasana on näkyvissä hetken ajan. Se on: 489

Hyödynnä se heti, sillä salasana on voimassa vuorokauden ajan ennen sen vaihtumista uudeksi, eikä salasana pysy näkyvissä kovin montaa minuuttia.

Bitcoinien ostaminen CoinGatesta on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Muistiinpano on arvosteltu 1 kertaa.

Viimeisimpiä Bitcoinin vaiheita